”En tiedä, miksi tämän haluaisi lopettaa” – Zakk Wylde pohtii Panteran tulevaisuutta

Wylde sanoo olevansa mukana niin kauan kuin Phil Anselmo ja Rex Brown vain haluavat jatkaa.

27.11.2023

Pantera pistettiin jäihin vuonna 2003 ja joulukuussa 2004 kitaristi Dimebag Darrell ammuttiin lavalle Damageplan-yhtyeen keikalla. Kun kitaristin veli, yhtyeen rumpali Vinnie Paul menehtyi kesällä 2018, olivat monet varmoja, ettei hartaasti toivottua Panteran paluuta enää tapahdu. Mutta niin vain laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown nousivat yhdessä kitaristi Zakk Wylden ja rumpali Charlie Benanten kanssa Pantera-nimen alla jälleen lavalle joulukuussa 2022 ja kuluva vuosi on nelikolta kulunut enemmän tai vähemmän tien päällä Pantera-klassikoita esittäen.

Kitaravelho Wyldelta tiedusteltiin hiljattain Rock & Roll Fantasy Campin Q&A-tilaisuudessa, onko nykymuotoinen Pantera tullut jäädäkseen vai jatkaako nelikko taas omia teitään, jahka sovitut keikat – joita on buukattu elokuulle 2024 saakka – on hoidettu. Wylde sanoo itse olevansa valmis jatkamaan niin kauan kuin kysyntää ja intoa vain löytyy.

”Olen sanonut [Anselmolle ja Brownille], että teen tätä niin kauan, kuin he haluavat. En tiedä, miksi tämän haluaisi lopettaa, koska mehän vain juhlistamme bändiä. Mielestäni se on hyvin kaunis asia ja saan hengailla kavereiden kanssa”, Wylde tuumaa.

Lisää luettavaa