Ennakkokuuntelussa groove metal -yhtye Falling From Gracen debyytti – mukana kappalekohtainen kommenttiraita

Esikoispitkäsoitto Shattered ilmestyy virallisesti 9.4.

05.04.2021

Seitsemän vuoden ja parin pienjulkaisun verran railakasta groove metalia takonut vantaalainen Falling From Grace julkaisee tulevana perjantaina eli 9. huhtikuuta debyyttipitkäsoittonsa Shattered. Esikoisalbumillaan yhtye tarjoilee seitsemän kappaleen verran kipakkaa metallia, jonka sanoituksissa käsitellään muun muassa henkilökohtaista menetystä, harmaata vihaa ja ihmisten hulluutta.

Levyä voi nyt kuunnella ennakkoon julkaisupäivään asti Infernon välityksellä. Lisäksi bändin laulaja Niki Tonteri avaa biisi biisiltä levyn teemoja ja tarkoituksia hieman tarkemmin.

Reflection

– Biisi kertoo nimensä mukaisesti peilikuvasta. Tässä tapauksessa henkilöstä, joka näkee itsensä peilistä jonkinlaisena jumalana, vaikka peilikuva onkin särkynyt ja vääristynyt.

In the Lies Where We Stand

– Sanoituksissa kerrotaan henkilöstä, joka uskoo olevansa täydellinen ja mahtava johtaja samalla kun kurkistetaan hänen omiin ajatuksiinsa itsestään.

Shattered

– Kappaleessa henkilö on paniikkikohtauksen kaltaisessa tilassa, jossa hän taistelee omia sisäisiä demoneitaan vastaan.

Upon the Dying Ones

– Biisi kertoo siitä kuinka oletetaan, että jokainen henkilö syntymästä kuolemaan pysyisi vain yhdessä muotissa eikä olisi erilainen kuin muut.

Stampede

– Kappaleen sanoituksissa pohdiskellaan, onko ihminen todellakin sitä mitä ulkopuoli antaa kuvan.

Apart

– Nämä sanoitukset ovat itselleni hyvin henkilökohtaisia kertoen henkilöstä, joka menehtyi liian aikaisin ja ketä en ikinä oppinut tuntemaan.

Break Your Neck

– Biisi kertoo siitä, kuinka vahvinkaan johtaja ei pysty pitämään ihmisiä kontrollin alla valheilla ja kurilla.

Lisää luettavaa