Ensiaskel Eedenin puutarhaan, jossa kaikki voivat huonosti – ensiesityksessä Curimuksen raivokas Eradication Manifest -video

Kappale on ensimmäinen maistiainen yhtyeen tulevalta kolmannelta albumilta.

07.09.2020

Loimaalainen death/thrash metal -ryhmä Curimus julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa Garden of Eden 30. lokakuuta. Levy jatkaa edellisten albumien (Realization, 2012 ja Artificial Revolution, 2014) viitoittamalla tiellä, mutta biiseissä on kiristetty nopeusruuvia, sukellettu raskaisiin vesiin ja kuorrutettu kaikki erinomaisella pörinällä, toteaa levyn äänittänyt ja miksannut basisti Juho Manninen.

”Kappaleiden teemat pyörivät ihmisyyden itsekkyyden, kelvottomuuden ja epäoikeudenmukaisuuden eri muotojen ympärillä. Tämä maailma on Eedenin puutarha, jossa kaikki voivat huonosti”, Manninen avaa.

Ensimmäinen singlelohkaisu Eradication Manifest ilmestyy virallisesti huomenna (8.9.), mutta kappaleen kylkiäisiksi tehty musiikkivideo saa ensiesityksensä Infernon välityksellä jo nyt. Lisää videomaistiaisia on myös luvassa myöhemmin.

”Meiltä on syksyn mittaan tulossa useampia musiikkivideoita useilta eri ohjaajilta. Osa niistä on hyvin elokuvallisia, joten halusimme aloittaa videoiden sarjan puhtaalla kaaoksella. Eradication Manifest on kahden minuutin raivokohtaus sekä musiikillisesti että visuaalisesti. Tämä ei päästä hetkeksikään irti”, videon ohjannut rumpali Jari Nieminen taustoittaa.

Lisää luettavaa