Ex-Iron Maiden -laulajan uusi Warhorse-bändi julkaisi ensimmäisen musiikkivideonsa – biisillä hyvin selkeä ja universaali sanoma

"En pysty - vielä - seisomaan omilla jaloillani, mutta voin seisoa sotaa, kuolemaa, kyyneliä ja kärsimystä vastaan", Paul Di'Anno sanoo.

29.06.2022

Iron Maidenin kahdella ensimmäisellä pitkäsoitolla laulanut Paul Di’Anno on julkaissut uuden Warhorse-projektinsa kanssa ensimmäisen musiikkivideon. Stop the War -kappale löytyy yhtyeen keväällä julkaistulta singleltä, joka on Di’Annolta ensimmäinen uutta musiikkia sisältävä julkaisu seitsemään vuoteen.

Stop the War sisältää universaalin ja hyvin selkeän viestin. Kiivas, suora ja brutaalin rehellinen kappale on syntynyt suoraan Ukrainan traagisten tapahtumien johdosta, mutta sen viesti koskettaa kaikkia sotia ja viattomien kärsimystä”, Di’Anno kommentoi.

”En pysty – vielä – seisomaan omilla jaloillani, mutta voin seisoa sotaa, kuolemaa, kyyneliä ja kärsimystä vastaan. Meidän kaikkien täytyy vastustaa sotaa ja sanoa ’Nyt riittää’ kaikille tyranneille ja mielipuolille lopullisesti.”

Vuosia vakavista terveysongelmista kärsinyt Di’Anno majailee tällä hetkellä Kroatiassa, jossa laulaja valmistautuu kauan odotettuun polvileikkaukseen. Di’Annolle tehdään heinäkuussa kolme eri leikkausoperaatiota, joiden kuluja Iron Maiden on suostunut kattamaan.

YouTube video

Lisää luettavaa