Ex-Iron Maiden -laulaja Paul Di’Anno vakavista terveysongelmistaan: ”Olin lähellä kuolla verenmyrkytykseen”

Di'Annon elämä on ollut yhtä tuskaa ja vastoinkäymisiä jo useamman vuoden ajan.

15.02.2022

Iron Maidenin kahdella ensimmäisellä albumilla laulanut Paul Di’Anno, joka on parhaillaan polviensa vuoksi sairaalahoidossa Kroatiassa, kertoi kuulumisiaan tuoreessa Još Jedanin podcastissa ja puhui terveysongelmistaan, joista tämä on kärsinyt jo useamman vuoden ajan. Di’Anno sanoo, että se kamppailu oli viedä häneltä hengen.

”Olin lähellä kuolla verenmyrkytykseen, jonka sain 2015. Jouduin sen vuoksi kahdeksaksi kuukaudeksi sairaalaan Englannissa. Heillä on 45 minuutin kriittinen aikaikkuna saada kehosi täyteen antibiootteja tai kuolet ja he onnistuivat siinä, mikä oli hienoa. Vietin kahdeksan kuukautta sairaalassa ja sitten kolme kuukautta hoitokodissa. Sinä aikana sain sairaalakäynneilläni MRSA-tartunnan (antibiooteille vastustuskyvyn kehittänyt stafylokokkibakteeri) kahdesti. Se viivästytti hoitoja. Polveni leikattiin ja sen tilalle laitettiin sementtiä, jonka piti olla siellä vain vuoden. Ensimmäisellä kerralla se meni rikki, joten he avasivat minut taas ja laittoivat uuden tilalle. Ja se on jalassani edelleen ja koska se on ollut siellä niin kauan, siitä tulee myrkyllinen”, Di’Anno kertaa.

Di’Anno sanoo olevansa erittäin tyytymätön Englannin terveydenhoitoon ja syyttää näitä hoitovirheestä.

”Hoitajat ja muut työntekijät ovat mahtavia, mutta kaikki se byrokratiapaska… Johtajat ja tyypit, jotka järjestelmää pyörittävät, ovat perseestä. Hoitajien, noiden poloisten sankareiden kädet ovat sidotut. He eivät tienneet, mitä tehdä ja siksi minut hylättiin.”

”Kun tulin [Kroatiaan], he tutkivat minut klinikalla ja löysivät jalastani niitin, joka on ollut siellä neljä vuotta sitten tehdyn operaation jäljiltä. Mitä helvettiä? Syytteitä tullaan muuten nostamaan.”

Tällä hetkellä Di’Anno sanoo voivansa jo paremmin, mutta edessä on vielä pitkä tie ja kuntoutusjakso ennen kuin hän voi nousta takaisin lavalle, jonne hän syvästi kaipaa.

YouTube video

Lisää luettavaa