Paul Di’Annolla todella vakavia terveyshuolia – kuva kertoo karua kieltä ex-Iron Maiden -solistin tilasta

Laulaja on jo vuosia odottanut pääsyä leikkaukseen.

Lontoolaista Cart & Horses -pubia – jossa Iron Maiden teki livedebyyttinsä vuonna 1976 – pyörittävä Kastro Pergjoni on jakanut sosiaalisessa mediassa entisestä Maiden-laulaja Paul Di’Annosta kuvan, joka kertoo karua kieltä miehen huonontuneesta terveydentilasta. Pergjoni järjesti hiljattain rahankeräyksen, jonka tuotto (Blabbermouthin mukaan noin 15 300 euroa) käytetään Di’Annon polvileikkaukseen, johon laulaja on odottanut pääsyä jo useamman vuoden ajan.

”Tämä on hänen viimeisin tilanteensa. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä pahemmaksi hänen tilansa menee”, Cart & Horsesin Facebook-päivityksessä todetaan.

Cart & Horsesin julkaiseman kuvan löydät tämän linkin takaa.

Di’Anno on kärsinyt lukuisista terveysongelmista jo vuosien ajan. Hänen molempia polviaan on leikattu moottoripyöräonnettomuuden vuoksi ja pari vuotta sitten antamassaan haastattelussa Di’Anno kertoi saaneensa verenmyrkytyksen, jonka vuoksi hän ei ole päässyt uudelleen polvileikkaukseen.

”Olen nyt neljän vuoden ajan rampannut sairaalassa ees taas. Molemmat polveni on leikattu, enkä ole päässyt kävelemään neljään vuoteen”, Di’Anno kertoi vuonna 2019 tehdyssä haastattelussa.

Pergjonia antoi vuonna 2020 Di’Annolle järjestyn hyväntekeväisyyskeräyksen tiimoilta haastattelun Iron Maiden Zone -podcastille ja sanoi, ettei ole ollut yhteydessä Iron Maideniin tai bändin perustajaan Steve Harrisiin entisen laulajan terveydentilan tiimoilta.

”Miten tämän nyt muotoilisi… Minulla ei ole heihin suoraa kontaktia, joten ei ole minun asiani olla yhteydessä heihin. Aina kun olen lähestynyt Steveä, teen sen hänen ystäviensä, siskonsa tai muiden läheisten tyyppien kautta. Mutta jos Maidenia pitäisi lähestyä Maideniin liittyvässä asiassa, minusta sen ei kuulu olla minä henkilökohtaisesti tai Cart & Horses, joka ottaa heihin kontaktia”, Pergjonia totesi.

”Minusta olisi hienoa, jos he tulisivat ja vaikka maksaisivat osuuden, joka vielä puuttuu, mutta se ei toimi niin, että minä otan heihin yhteyttä ja kysyn sitä. Paulilla on enemmän yhteyksiä bändiin kuin minulla, joten jos Maiden tai joku muu olisi halunnut tehdä asialle jotain, he olisivat jo tehneet. Mutta toistaiseksi näin ei valitettavasti ole käynyt.”