Iron Maiden auttaa Paul Di’Annoa maksamalla tämän leikkausoperaatioiden kulut

Maidenin ex-laulaja on odottanut leikkaukseen pääsyä jo pian kahdeksan vuotta.

20.06.2022

Pitkään vakavista terveysongelmista kärsinyt Iron Maidenin entinen laulaja, bändin kahdella ensimmäisellä studioalbumilla mukana ollut Paul Di’Anno on pääsemässä heinäkuussa viimein polvileikkauksiin, joihin tämä on odottanut pääsevänsä pian jo kahdeksan vuoden ajan.

Hoitokuluja on tähän saakka katettu joukkorahoituskampanjoilla, joita on organisoinut Di’Annon hyvä ystävä, Iron Maidenin ensimmäisen keikan tapahtumapaikkana toimineen lontoolaisen Cart & Horses -pubin toiminnanjohtaja Kastro Pergjoni. Tänään (20.6.) Pergjoni kuitenkin kertoi Cart & Horsesin Facebook-sivujen välityksellä, että Iron Maiden -leiristä on nyt ojennettu auttava käsi entiselle laulajalle. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

”Voin ilokseni ilmoittaa, että Iron Maidenin tiimi on ystävällisesti suostunut maksamaan loput Paul Di’Annon leikkauksista koituvat kulut. Iron Maiden on paitsi maailman paras bändi, he ovat myös hyväsydämisiä ja heitä tukemassa on uskomaton tiimi. Näiden fantastisten uutisten myötä suljen rahankeräyksen 21. kesäkuuta”, Pergjoni kirjoittaa.

Di’Anno on viime syksystä asti ollut Kroatiassa saamassa leikkauksiin valmistavia hoitoja. Kun Iron Maiden toukokuussa aloitti Euroopan-kiertueensa Kroatiasta, basisti Steve Harris ja manageri Rod Smallwood tapasivat pyörätuolissa keikkaa katsomaan tulleen Di’Annon keikkapaikan takahuoneessa. Tämä oli ensimmäinen kerta vuosikymmeniin, kun Di’Anno ja Harris kohtasivat kasvokkain.

”Se oli aika tunteellinen hetki”, Di’Anno myönsi myöhemmin The Metal Voicen haastattelussa.

Lisää luettavaa