Paul Di’Anno ja Steve Harris tapasivat ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin – ”Se oli aika tunteellinen hetki”

Ex-laulaja kävi katsomassa Iron Maidenia näiden Euroopan-kiertueen aloituskeikalla.

29.05.2022

Iron Maiden aloitti Legacy of the Beast -kiertueensa viimeisen Euroopan-kierroksen viime sunnuntaina (22.5.) Kroatiasta. Ennen yhtyeen keikkaa takahuoneessa koettiin historiallinen hetki, kun bändin johtaja, basisti Steve Harris tapasi yhtyeen kahdella ensimmäisellä levyllä laulaneen Paul Di’Annon ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin. Di’Anno jäi myös katsomaan keikkaa aina encoreen saakka.

”Viime viikonloppu oli uskomaton. Minä ja Steve olemme kyllä viestitelleet toisillemme jalkapalloon liittyvissä asioissa, mutta emme ole tavanneet kasvokkain todella pitkään aikaan. Se oli todella mahtavaa, sillä tapasin samalla myös Steven siskon Lindan, jota en ole nähnyt tyyliin 30 vuoteen. Ja sitten tapasin Steven ja Rodin (Smallwood, Iron Maidenin pitkäaikainen manageri), mikä oli vuoden kohokohta. Se oli fantastista”, Paul Di’Anno kertoi tuoreessa The Metal Voicen haastattelussa (video alla).

Vakavista terveysongelmista kärsivä Di’Anno on parhaillaan Kroatiassa saamassa hoitoa ja tämä harmittelikin, että joutui tapaamaan Harrisin pyörätuolissa istuen. Muuten kohtaamisessa ei Maidenin ex-laulajan mukaan ollut mitään outoa ja vaivaannuttavaa.

”Se oli aika tunteellinen hetki. Jos tämä olisi ollut ensimmäinen kerta 30 vuoteen kun ylipäänsä puhumme toisillemme, sitten se olisi voinut olla hieman omituista. Mutta kuten sanoin, olemme pitäneet yhteyttä ja puhuneet jalkapallosta ja sen sellaisesta.”

Di’Anno halusi myös painottaa, ettei hänen ja Iron Maidenin jäsenten välillä ole pahaa verta.

”Minua ärsyttää, että ihmiset levittävät huhuja ettemme pitäisi toisistamme. Minulla ei ole mitään heitä vastaan. Voin kertoa, että heidän keikkansa oli mahtava, todella uskomaton”, Di’Anno toteaa.

Iron Maiden saapuu Suomeen tulevana lauantaina 4. kesäkuuta. Yhtye nähdään Hyvinkään Rockfestin päätöspäivän pääesiintyjänä.

YouTube video

Lisää luettavaa