Ex-Slayer-rumpali neuvoo nuoria bändejä olemaan nöyrempiä – Dave Lombardosta monet pilaavat kaiken olemalla ”epäkiitollisia paskiaisia”

"Täytyy antaa arvoa kaikille pienillekin onnenpotkuille, jotta osaa arvostaa myös isompiakin. Mitään ei saa pitää itsestäänselvyytenä", Lombardo sanoo.

10.07.2017

Dave Lombardo (ex-Slayer, Dead Cross, Suicidal Tendencies) on tehnyt pitkän uran ja noussut metallirumpalien kärkinimiin. Joten kun Lombardo antaa aloitteleville kyvyille vinkkejä, kannattaa höristää korviaan. Lombardo antoikin hyvin suorasanaista palautetta ja neuvoja hiljattain The Jasta Show -podcastissa vieraillessaan ja totesi monen nuoren bändin kompastuvan ylimielisyyteen – ei osata olla kiitollisia siitä, mitä saadaan.

”Täytyy antaa arvoa kaikille pienillekin onnenpotkuille, jotta osaa arvostaa myös isompiakin. Mitään ei saa pitää itsestäänselvyytenä. Olen nähnyt paljon kavereita, joilla on fantastinen bändi ja kaikkea mahdollista, mitä he ovat ikinä osanneet toivoakaan – ja lopulta koko homma vituiksi, koska he ovat epäkiitollisia paskiaisia”, Lombardo tykittää.

”Ihan oikeasti hei – sinulla on bändi, sinulla on terveytesi ja elämäsi… Sinähän elät unelmaasi, joten mitä vittua valitat? Lennät bisnesluokassa ja sinulla on kiertuebussi viimeisen päälle, mutta silti pitää… ’Koska jäädään eläkkeelle?’ No, sinua ei ole siis tarkoitettu muusikoksi. Etsi stetoskooppi tai mene oikikseen tai jotain.”

Lisää luettavaa