Gary Holt kaataa täyslaidallisen nykyräppäreiden niskaan: ”Haluatko musiikkiuran? Tatuoi naamasi täyteen, niin olet rap-stara”

Exodus/Slayer-kitaristi ei ole modernin räpin suurin fani.

Exodusin riveissä vaikuttava sekä Slayerissä Jeff Hannemanin tontin täyttänyt kitaristi Gary Holt tiedetään miehenä, joka laukoo mielipitetään suoraan ja enemmän tai vähemmän kieli poskella. Hän on myös useaan otteeseen tehnyt selväksi, miten paljon nykypopparit ja -räppärit häntä rasittavat. Asiasta ei jäänyt epäselvyyttä myöskään kitaristin taannoisella vierailulla Rock City Musicissa Michiganin Livoniassa.

”Pidän vanhan liiton räpistä. Ehkä se johtuu vaan iästäni. Joskus muinoin räppäreillä oli oikeasti rytmitajua ja heissä oli funkia. Mutta vittu tätä paskaa nykyään… he eivät osu tahtiin, eivätkä edes rimmaa”, soitinklinikkaa pitänyt Holt jyrähti.

”Haluatko musiikkiuran? Tatuoi naamasi täyteen, niin olet rap-stara. Ennen tyypit näyttivät siltä sammuttuaan keikkabussiin – heidät sotkettiin tusseilla heti. Mutta nyt he näyttävät siltä ihan tarkoituksella. Ihan hullua.”

Holtilla on myös teoria, miksi hip hopin suosio on noussut Amerikassa ja muualla maailmassa todella nopeasti viime vuosina: sosiaalisen median avustuksella.

”Minulla on muutamia räppäriystäviä ja rakastan heitä, mutta he ovat aina olleet sellaisia tyyliin: ’Katsokaa, mitä minulla on. Katsokaa timanttejani'”, Holt tuumaa.

”Luin artikkelin jostain 18-vuotiaasta räppäristä, joka osti Rolls Roycen voidakseen rikkoa sen tuulilasin ja kuvatakseen sen Instagramiin. Vai niin, olet vitun mulkku typerys. Toivottavasti rahasi loppuvat ja joudut myöhemmin imemään munaa roskiksen takana saadaksesi lisää.”