Green Carnationin akustinen Suomen-keikka siirtyy syksylle

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena päivänä.

31.01.2022

Emperor-kytkyisen Green Carnationin oli tarkoitus konsertoida Suomessa helmikuun alussa, mutta vallitsevien olosuhteiden vuoksi norjalaisyhtyeen akustinen keikka on siirretty syksylle. Uusi yritys nousta Helsingin Ääniwallin lavalle tehdään 9. syyskuuta.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös uutena päivämääränä. Lippuja myy Tiketti alkaen 29 euron hintaan. Ohjeet mahdollisten palautusten varalta löytyvät nekin Tiketin sivuilta.

Tämä on jotain, mitä olemme halunneet tehdä jo pitkään. Erityisesti nyt, kun viimeisen parin vuoden aikana kaikki keikkamme on joko peruttu tai siirretty tulevaisuuteen”, kommentoi laulaja Kjetil Nordhus.

”Meillähän on jo aikaisempaa kokemusta akustisista live-esiintymisistä, kuten vaikkapa Under the Dam vuonna 2006. Tulemme työskentelemään kovasti tällä kiertueella voidaksemme antaa yleisölle uniikin kokemuksen. Luvassa on vanhoja kappaleita uudelleen sovitettuna sekä kappaleita, joita emme ole ennen soittaneet livenä. Erityinen painopiste on tietysti The Acoustic Verses -levyn musiikissa.”

YouTube video

Lisää luettavaa