Haastis: Napoleon Skullfukk teki diilin

24.01.2011
DAR julkaisee ensi töikseen bändin EP:t yksissä kansissa.
Kuva: Oululainen death metal -suuruus Napoleon Skullfukk liittyi tämän vuoden alkajaisiksi Dynamic Arts Recordsin rosteriin. EP:t saavat uuden julkaisun yksissä kansissa. Teksti: Vilho Rajala Kuva: Mikko Tolonen www.napoleon-skullfukk.com Murinavastaava R. Kurimus kertoo, että Napoleon Skullfukk ei ole liiemmin vaivannut päätään levy-yhtiöasioilla. Aloite yhteistyöhön Dynamic Arts Recordsin kanssa tulikin lafkan puolelta. – Tuntui jotenkin helpommalta mennä omilla ehdoilla, kunnes sitten DAR otti yhteyttä ja löi hyvännäköistä paperia nokan eteen. Mitä muuta siinä voi tehdä, R. Kurimus miettii. Ensimmäisenä yhteistyön virstanpylväänä yhtyeen EP:t Torture Metal (2008) ja Swollen (2010) julkaistaan yhdessä paketissa 23.3. Syytä onkin, sillä Kurimus kertoo, että yhtye allekirjoittaa edelleen kummankin tähänastisen julkaisunsa nimenselvennyksen kera. – Molemmat tuotokset ovat edelleen yhtä kovassa iskussa kuin tekohetkellä. Torture Metal oli se ensimmäinen oma julkaisu, ja sitä kautta sen henkilökohtainen arvo tulee varmasti pysymään mukana ikuisesti. Vihainen ensitekele, josta tullut palaute yllätti koko porukan täydellisesti. Swollen on taas hieman eri tavalla maustettua jatkumoa, ja omalla kierolla tavallaan brutaalimpi veto. Olen erittäin tyytyväinen molempiin tekeleisiin. Debyyttialbumia on Kurimuksen mukaan tehty tasaiseen tahtiin, ja studioonkin on tarkoitus sulkeutua, jahka talvesta selvitään. – Sanoisin, että hommat ovat hyvällä mallilla. Tällä hetkellä on suunniteltu, että kesän alussa täräytettäisiin studion ovet auki ja lyötäisiin uudet veisut narulle. Napoleon Skullfukk saakin työstää veisujaan melko rauhassa, sillä keikkakalenterissa ei ole yhtään varmaa merkintää tällä hetkellä. Keikkahaluja kyllä löytyy. –Muutama keikka on hieman vielä suunnitteluasteella. Eiköhän tässä taas lähdetä louhimaan, kunhan aika on suotuisa. Rohkeasti siis yhteyttä, jos haluaa saada meidät lavalle meuhkaamaan, R. Kurimus kehottaa.

Oululainen death metal -suuruus Napoleon Skullfukk liittyi tämän vuoden alkajaisiksi Dynamic Arts Recordsin rosteriin. EP:t saavat uuden julkaisun yksissä kansissa.

Teksti: Vilho Rajala Kuva: Mikko Tolonen
www.napoleon-skullfukk.com

Murinavastaava R. Kurimus kertoo, että Napoleon Skullfukk ei ole liiemmin vaivannut päätään levy-yhtiöasioilla. Aloite yhteistyöhön Dynamic Arts Recordsin kanssa tulikin lafkan puolelta.

– Tuntui jotenkin helpommalta mennä omilla ehdoilla, kunnes sitten DAR otti yhteyttä ja löi hyvännäköistä paperia nokan eteen. Mitä muuta siinä voi tehdä, R. Kurimus miettii.

Ensimmäisenä yhteistyön virstanpylväänä yhtyeen EP:t Torture Metal (2008) ja Swollen (2010) julkaistaan yhdessä paketissa 23.3. Syytä onkin, sillä Kurimus kertoo, että yhtye allekirjoittaa edelleen kummankin tähänastisen julkaisunsa nimenselvennyksen kera.

– Molemmat tuotokset ovat edelleen yhtä kovassa iskussa kuin tekohetkellä. Torture Metal oli se ensimmäinen oma julkaisu, ja sitä kautta sen henkilökohtainen arvo tulee varmasti pysymään mukana ikuisesti. Vihainen ensitekele, josta tullut palaute yllätti koko porukan täydellisesti. Swollen on taas hieman eri tavalla maustettua jatkumoa, ja omalla kierolla tavallaan brutaalimpi veto. Olen erittäin tyytyväinen molempiin tekeleisiin.

Debyyttialbumia on Kurimuksen mukaan tehty tasaiseen tahtiin, ja studioonkin on tarkoitus sulkeutua, jahka talvesta selvitään.

– Sanoisin, että hommat ovat hyvällä mallilla. Tällä hetkellä on suunniteltu, että kesän alussa täräytettäisiin studion ovet auki ja lyötäisiin uudet veisut narulle.

Napoleon Skullfukk saakin työstää veisujaan melko rauhassa, sillä keikkakalenterissa ei ole yhtään varmaa merkintää tällä hetkellä. Keikkahaluja kyllä löytyy.

–Muutama keikka on hieman vielä suunnitteluasteella. Eiköhän tässä taas lähdetä louhimaan, kunhan aika on suotuisa. Rohkeasti siis yhteyttä, jos haluaa saada meidät lavalle meuhkaamaan, R. Kurimus kehottaa.

Lisää luettavaa