”Harva bändi julkaisee debyyttilevyn 30 vuotta perustamisen jälkeen” – Damage S.F.P. näyttää, että rässi on aikuisten miesten musiikkia

Limingassa alkunsa saanut yhtye julkaisee esikoisensa maaliskuussa.

09.01.2019

Pohjois-Pohjanmaalla vuonna 1989 perustettu, sittemmin Etelä-Suomeen siirtynyt Damage S.F.P. herää henkiin reilun 20 vuoden tauon jälkeen. Yhtye oli aikoinaan lähellä solmia diilin saksalaisen Noise Recordsin kanssa, mutta homma jäi lopulta kalkkiviivoille. Nyt bändi korjaa tilanteen ja julkaisee maaliskuussa esikoislevynsä alkuperäisellä trio-kokoonpanollaan.

”Biisit toimivat sen aikaisella tuotannolla, joten lähtökohta oli, että ne potkivat munille nykysoundeilla kaksin verroin kovempaa eikä oltukaan tämän oletuksen kanssa ihan mettässä. Harva bändi julkaisee debyyttilevyn 30 vuotta perustamisen jälkeen, mutta me ollaankin Damage S.F.P., saatana!” lataa laulaja-kitaristi Jarkko Nikkilä.

Ensimmäinen biisinäyte tulevalta debyytiltä kantaa nimeä Tragedy, ja sen videon voit katsoa tuosta alapuolelta. Orkesterin seuraavat keikat heitetään puolestaan Liettuassa Kaunasin Lemmy Clubilla ja Vilnassa Club nArautissa tulevana viikonloppuna.

”Keikoillakin meno on ollut kuin moukarihäkissä vain sillä erotuksella, että nyt siellä on hauskempaa kuin silloin teininä.”

Lisää luettavaa