Hätätilanne Slipknotin keikalla, Corey Taylor keskeytti show’n – ”Antakaa heille tilaa!”

Yhtye pääsi jatkamaan esitystä välikohtauksen jälkeen.

14.04.2022

Slipknot-nokkamies Corey Taylor joutui keskeyttämään yhtyeen keikan viime maanantaina (11.4.) Winnipegissä yleisössä sattuneen hätätilanteen vuoksi. Tapauksesta löytyy fanien kuvaamaa videomateriaalia, jossa näkyy Taylorin ohjeistavan yleisöä väistämään ensiapuhenkilökunnan tieltä. Videoita löytyy artikkelin lopusta.

”Hei, pitissä tapahtuu jotain. Nyt tarvitaan ensiapua. No niin, antakaa heille tilaa! Ottakaa kaikki askel taakse, antakaa heille tilaa… No niin. Tehkää nyt tilaa, he eivät saa henkeä, jos olette heidän ympärillä”, Taylor opastaa lavalta käsin.

Yleisö reagoi Taylorin käskyihin taputuksella, johon Taylor vastasi nopeasti ja terävästi takaisin:

”Malttakaa, ei vielä taputuksia. Haluan olla varma, että he ovat kunnossa. Haluan varmistaa, että he pääsevät pois sataprosenttisen kunnossa.”

Tilanteen rauhoituttua ja ensiavun saavutettua hätää tarvitsevan, Taylor kiitti henkilökuntaa ripeästä toiminnasta.

”No niin, hän on nyt selvillä vesillä. Antakaa iso käsi lääkintätyypeille. Antakaa heille vapaa reitti. Heti kun he ovat päässeet pois, aloitamme taas alusta. Onko kaikki ok? Hyvä. Aloitetaanko biisi alusta? Selvä juttu, oletteko valmiina?” Taylor sanoo bändin aloittaessa kesken jääneen Vermilion-kappaleen.

Aiheesta uutisoi Blabbermouth.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa