”Hilpeintä mutta myös älykkäintä tekstiä, mitä rokkimaailmasta on aikoihin julkaistu” – Rammstein-kosketinsoittajan kirja ilmestyy pian suomeksi

23.03.2016

Otsikon hehkutuksella mainostetaan saksalaisen Rammstein-yhtyeen kosketinsoittajan Christian ”Flake” Lorenzin omaelämäkerrallista teosta Kosketinrunkkari – Niin kuin sen satun muistamaan.

Ensimmäinen Rammstein-jäsenen kirjoittama muistelmateos on ehditty ottaa alkukielellä hyvin vastaan; vuosi sitten ilmestynyt Der Tastenficker: An was ich mich so erinnern kann ylsi peräti vaikutusvaltaisen Der Spiegel -lehden bestseller-listan topkymppiin.

Tiedote kertoo:

”Flaken teksti on polveilevaa, humoristista ja sarkastista. Ilman maailmantähden elkeitä Flake kuvaa itseironisesti omaa persoonaansa ja elämäänsä.

Myös ympäristö saa osansa Flaken terävästä havainnoinnista. Kirja antaa oivan katsauksen Itä-Saksan historiaan ja tutustuttaa lukijat Saksan pääkaupunkiin tämän umpi-itäberliiniläisen persoonan kautta.”

Miika Kupiaisen suomentaman laitoksen julkaisee Minerva ja sen ilmestymispäiväksi annetaan viikko 14 (starttaa ma 4.4.). Rammstein puolestaan nähdään ensi kesän Provinssirockin pääesiintyjänä.

kosketinrunkkari

Lisää luettavaa