Hirviöt kulkevat keskuudessamme ja katsovat takaisin peilistä, muistuttaa Soulwound uudella singlellään

Pleasures edustaa tulevan levyn raskaampaa ja hitaampaa puolta.

Kouvolalainen Soulwound julkaisee 11. syyskuuta kolmannen albuminsa The Suffering. Tänään levyltä on julkaistu toinen singlelohkaisu Pleasures sekä sen kylkeen tehty musiikkivideo.

”Siinä missä ensimmäinen single Waste of Life oli nopea ja intensiivinen turpaanveto, Pleasures edustaa sen vastapainona levyn hitaampaa ja raskaampaa puolta. Mikko (Huusari, kitara) rakenteli ja demotti lähes valmiin biisin, joka moukaroitiin ja jalostettiin porukalla lopulliseen muotoonsa. Biisin työnimi ’Pantura’ kertoo mistä lähtökohdista sitä alettiin rakentaa, mutta lopputulos omituisine kitaraharmonioineen kuulostaa kuitenkin joltain ihan muulta”, rumpali Janne Huusari kommentoi.

”Sanat puolestaan käsittelevät ihmiskunnan vastenmielisimpiä nautintoja ja sitä, kuinka internetin pimeän puolen ansiosta kaikkein sairaimmatkin runkkarit pääsevät nopeasti ja helposti käsiksi vaikka minkälaiseen materiaaliin ja jakamaan sitä keskenään. Video perustuu samaan ideaan: hirviöt eivät piilottele sängyn alla, vaan kulkevat keskuudessamme ja katsovat peilistä.”