Igorrr hämmentää taas – metallikummajainen julkaisi häiriintyneen videon tulevalta levyltään

Nyt on lievästi sanottuna outo meininki.

15.01.2020

Erilaisten tyylilajien sulatusuunina toimiva ranskalainen Igorrr julkaisee uuden pitkäsoiton Spirituality and Distortion 27. maaliskuuta Metal Blade Recordsin kautta. Tulevaa levyä esitellään uudella Very Noise -musiikkivideolla, jonka katsottuaan päällimmäisenä ajatuksena on lähinnä: ”Mitä helvettiä?”

”Yhteen tunteeseen jumittuminen on minusta tylsää. Elämä on laaja kirjo tunteita – joskus olet iloinen, joskus surullinen, vihainen, todella vittuuntunut, nostalginen tai ällikällä lyöty. Elämä ei ole vain yhtä väriä. Nämä 14 raitaa ovat matka kaikkien tunteiden läpi, joita olen kokenut”, kommentoi yhtyeen pääpiru, laulaja ja ohjelmoija Gautier Serre.

Toden totta, luvassa onkin Igorrrille tuttuun tapaan ääniä ja tunteita laidasta laitaan äärimetallista breakcoren kautta barokki- ja klassiseen musiikkiin, ja biiseilläkin on sellaisia nimiä kuin Nervous Waltz, Himalaya Massive Ritual, Paranoid Bulldozer Italiano, Barocco Satani ja Kung-Fu Chèvre. Parpaing-kappaleella vierailee puolestaan äärimetallipiireistä hyvin tuttu hahmo, jonka kanssa Serre kertoi Infernon haastattelussa jo muutama vuosi sitten aina halunneensa tehdä yhteistyötä.

”Meillä oli suuri kunnia saada levylle mukaan yksi henkilökohtainen musiikillinen sankarini, George ’Corpsegrinder’ Fisher Cannibal Corpsesta. Hänen legendaarinen äänensä tuo biisiin raskautta, jota se vaati. George on kuin death metalin loppupomo. Aivan kuten videopeleissä, joiden lopussa on se kaikista vahvin vastus, George on death metal -laulamisessa kaikista paras. Minusta tuntui hyvin koherentilta yhdistää hänen väkivaltainen äänensä halpaan 8-bittisen soundeilla tehtyyn musiikkiin, joka on maailman vähiten raskasta musiikkia. Se kontrasti oli minun korviini hyvin kaunista.”

Lisää luettavaa