Joviacin uusi single on kertomus haasteiden kohtaamisesta – ”Jos jokaisella pilvellä on hopeareunuksensa, niin jokaisella hopeareunuksella on myös pilvensä”

The Fine Line on voimaannuttava kesäbiisi progemetalliyhtyeen tapaan.

22.07.2021

Tamperelainen progressiivista metallia soittava Joviac on julkaissut uuden singlen sekä kappaleen kylkeen tehdyn musiikkivideon. The Fine Line on kertomus elämän haasteiden kohtaamisesta ja siitä, miten tärkeää on olla rehellinen itselleen.

”Oman polun luominen ei ole välttämättä aina helpoin tie kulkea, mutta eihän se tässä kaikessa olekaan se pointti. Meillä on kaikilla taustapeilissä pitkä ja vaikea vuosi täynnä pelkoa, kompromisseja ja epävarmuutta tulevasta, joten nyt on täydellinen hetki julkaista tämä voimaannuttava ja kannustava ’kesäbiisi’ Joviacin tapaan”, kommentoi laulaja-kitaristi Viljami Wenttola.

”Minusta on kuitenkin myös tärkeää muistaa tehdyt uhraukset jotta voimme oppia ja mennä eteenpäin. Siispä positiivisuuden ja tsemppaamisen lisäksi kappaleessa muistetaan aatos: ’Jos jokaisella pilvellä on hopeareunuksensa, niin jokaisella hopeareunuksella on myös pilvensä’. Elämä on sillä tavalla kaksipiippuinen juttu.”

Lisää luettavaa