Kaamos Warriors juhlistaa tänään ilmestynyttä uutta levyään musiikkivideolla

Kirous on yhtyeen kolmas pitkäsoitto.

Tummasävyistä metallia soittava Kaamos Warriors on tänään (3.12.) julkaissut kolmannen pitkäsoittonsa Kirous. Sen kunniaksi yhtye on lykännyt ulos myös uuden musiikkivideon levyn avaavalle Askeleet-kappaleelle. Videon voit katsoa tuosta yläpuolelta, koko levyn löydät puolestaan artikkelin lopusta.

Kitaristi Jani Moilasen mukaan Kirous-albumi tuo esiin kasvaneen soundimaailman ja monipuolisuuden säilyttäen kuitenkin bändin ainutlaatuisen tyylin.

Askeleet johdattaa introsta lähtien albumin tunnelmaan. Toinen ja kolmas kappale (Kuilu ja Tuonentuoja) ovat albumilta aiemmin lohkaistuja singlejä. Niitä seuraava Tuli-kappale on yksi albumin nopeimpia nostaen tempon kattoon hitaan ja tunnelmallisen Tuonentuojan jälkeen. Viides kappale on albumin nimikkoraita antaen esimakua jousien tuomasta äänimailmasta synkkyyden keskellä. Biisin outroa seuraa Totuus-kappaleen huikean nopea avausriffi. Totuus pitää sisällään bändin tähän mennessä raaimmat laulut. Usva vangitsee brutaalin riffittelyn ja tunnelmallisuuden yhdistelmällä. Albumin päättää kruununjalokivi Elävän tulen liekki – sen sanat on koottu levyn aiemmista kappaleista säkeistöihin, kun taas kertosäkeet on rakennettu muuttuvin syvällisin lyyrikoin.”