”Kaikki järjestyy, sanottiin puhelimessa. Viisi minuuttia myöhemmin sain potkut tekstarilla” – nyt puhuu pois potkittu basisti

13.06.2016

Crowbarin uuden albumin äänityksiin mahtuu juonenkäänteitä, sillä edellisellä levyllä soittanut basisti Jeff Golden sai lähtöpassit. Nelikielisen varteen on palannut koko 1990-luvun bändissä soittanut Todd Strange.

Crowbar-pomo Kirk Windsteinin mukaan Goldenin lähtöön ei liity draamaa. ”Bändissä oleminen on kuin parisuhde, aina asiat eivät vain suju”, Windstein kommentoi.

Myös Golden on avannut sanaisen arkkunsa. Hän on samaa mieltä, että bändi on kuin parisuhde, mutta draamaa mahtui mukaan ainakin hieman.

Golden oli nimittäin kuullut huhuja Strangen paluusta jo viikkojen ajan. Windstein vakuutteli Goldenille, ettei bändi missään nimessä tekisi hänen selkänsä takana sellaista.

”Kun sitten eräänä päivänä sain puhelun, arvasin mistä on kyse. Tosin puhelu päättyi siihen, että minulle vakuuteltiin kaiken järjestyvän. Viisi minuuttia myöhemmin sain tekstarin, jossa luki että olen saanut potkut”, Golden kommentoi House of Tortured Soulsille.

Vaikka kuvio ei mennyt kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, klassikkolevyillä soittaneen Strangen paluu on otettu Crowbar-fanien keskuudessa hyvin vastaan. Windstein on myös lupaillut, että tuleva materiaali on paluuta vanhaan Crowbar-peruskauraan ilman sirkustemppuja.

YouTube video

Lisää luettavaa