”Kaikki sanoivat, ettei sitä voi tehdä” – Dokken-laulaja päätti coveroida 90-luvun mahtiballadin

Don Dokken äänitti lainakappaleita vanhan soololevynsä uudelle versiolle.

26.03.2019

Dokken-yhtyeen nokkamies Don Dokken (kuvassa toinen oikealta) julkaisee kesällä uuden version Solitary-sooloalbumistaan. Levy ilmestyi alunperin vuonna 2008 ja se oli saatavilla ainoastaan Don Dokkenin akustisilla keikoilla, joita hän teki Queensrÿchen lämmittelijänä. Levy julkaistiin myöhemmin digitaalisena versiona, mutta nyt se julkaistaan uuden version myötä viimein ”virallisesti”.

Laulaja kertoo Focus on Metalin haastattelussa tehneensä uudelle versiolle kolme uutta coverbiisiä, joiden myötä levyn kappalelista kasvaa kahteentoista raitaan. Dokken paljastaa muun muassa tarttuneensa yhteen 1990-luvun ikonisimmista balladeista, joka tunnetaan maailman joka kolkassa.

”Tein Celine Dionin Titanic-kappaleen [My Heart Will Go On]. Kaikki sanoivat, ettei sitä voi tehdä, koska alkuperäisversion kanssa ei vain voi kilpailla. Mutta minä dondokkenisoin sen”, laulaja toteaa.

Eipä voi miestä rohkeuden puutteesta ainakaan syyttää. Jäämme odottamaan lopputulosta pelonsekaisin tuntein.

Dokken-yhtye puolestaan työstää parhaillaan materiaalia uutta pitkäsoittoa varten. Bändin edellinen levy Broken Bones ilmestyi vuonna 2012. Uusi albumi ilmestyy suunnitelmien mukaan joskus ensi vuoden puolella.

Lisää luettavaa