Kauhufani Corey Taylor kertoo, mikä leffa sai hänet ”hikoilemaan lakanat märäksi” – ”Minun oli pakko pausettaa se ja kävellä hetki ympäriinsä”

Taylorin mukaan Hereditary oli "melkoinen trippi".

02.11.2022

Slipknotin Corey Taylor tunnetaan innokkaana kauhufanina, joka on myös näytellyt kauhuelokuvissa ja muun muassa tuottanut dokumentin Painajainen Elm Streetillä -näyttelijä Robert Englundista.

Taylor osallistui hiljattain For the Love of Horror -kokoontumisessa järjestettyyn kyselytuokioon, jossa tämä vastaili fanien kysymyksiin. Taylorilta muun muassa udeltiin, mikä on tämän viimeisen kymmenen vuoden sisällä tehty kauhuleffasuosikki. Taylor sanoo olevansa suuri Midsommar – loputon yö -elokuvan (2019) fani, mutta ehdottomaksi suosikikseen laulaja nimeää vuotta aiemmin ilmestyneen elokuvan Hereditary – pahan perintö.

”Se sai minut hikoilemaan lakanat märäksi. Se oli todella epämukavaa katsottavaa. Minä ja Alicia (Taylorin vaimo) päätimme eräs ilta katsoa sen ja sitten istuimme siinä suut auki”, Taylor kertoo.

”Kaikki me tiedämme sen kohtauksen. Se sai oloni niin epämukavaksi, että minun oli pakko pausettaa se ja kävellä hetki ympäriinsä. Olin ihan… [pyörittelee päätään ja nostelee käsiään]. Se oli melkoinen trippi. Rakastan myös Midsommaria, mutta Hereditaryssa oli jotain todella radikaalia. En tiennyt yhtään, mikä minua odottaa ja lopussa ajattelin vain, etten saa niitä kuvia enää pois mielestäni.”

Hereditary on tätä kirjoittaessa striimattavaissa Viaplayssa sekä C Moressa.

Lisää luettavaa