Kauhurockin suurvisiiri julkaisee kesällä jo 27. studioalbuminsa – ”Tämä ei ole ihan tavallinen Alice Cooper -levy”

Shock rockin kummisetä Alice Cooper julkaisee uuden pitkäsoiton tulevana kesänä. Cooper keskusteli heinäkuussa julkaistavasta Paranormal-albumistaan hiljattain Eddie Trunkin Trunk Nation -radio-ohjelmassa paljastaen muun muassa sen, ettei kyseessä teemalevy.

– Eikä se ole oikeastaan edes pelottava. Paranormaali tarkoittaa tässä tapauksessa juurikin tavallisesta poikkeavaa. Tämä ei ole ihan tavallinen Alice Cooper -levy. Bob [Ezrin, levyn tuottaja] ja minä päätimme jättää konseptit pois ja tehdä vain musaa, jolle sytymme, vaikka se veisikin meitä moniin eri suuntiin, Cooper kuvailee.

Bob Ezrinin tuottamalla, järjestyksessään Cooperin 27. studiolevyllä kuullaan myös nimekkäitä vieraita. Mukana ovat muun muassa U2-rumpali Larry Mullen sekä ZZ Top -legenda Billy Gibbons. Lisäksi albumilla on kappaleita, jotka Cooper on kirjoittanut yhdessä alkuperäisen Alice Cooper Bandin jäsenten kanssa. Neal Smith, Michael Bruce ja Dennis Dunaway myös soittavat levyllä.

Uutta tuotantoa päästään todennäköisesti kuulemaan kesällä Oulun Qstockissa, jonka pääesiintyjiin Alice Cooper kuuluu yhdessä Marilyn Mansonin, Danko Jonesin sekä Amaranthen kanssa.