Keikkareissu päättyi murtuneeseen niskaan – katsoja nostaa syytteen Every Time I Die -kitaristia vastaan

Fani sanoo saaneensa murtuman niskaan sekä aivotärähdyksen kitaristin hypättyä lavalta tämän päälle.

27.10.2017

Lavalta yleisöön hyppiminen eli stagediving on melko yleinen näky punk- ja metallikeikoilla. Tällaisessa toiminnassa ei aina voi välttyä vahingoilta ja tämän saikin tuta eräs hardcore/metalcore-yhtye Every Time I Dien keikalla yleisössä ollut nainen Michiganissa. WXYZ Detroit uutisoi Tonya Rossin nostaneen yhtyeen kitaristi Jordan Buckleyta vastaan syytteen tämän hypättyä lavalta Rossin päälle.

Ross kertoo WXYZ:lle Buckleyn hypänneen lavalta täysin yllättäen, eikä ollut antanut mitään merkkiä aikeistaan ennen hyppyä. Näin ollen Ross ei ollut varautunut tilanteeseen ja Buckley oli pudonnut tämän päälle. Keikan jälkeen Ross kävi fysioterapeutilla, joka totesi tämän saaneen aivotärähdyksen sekä murtaneen niskansa. Nyt Ross hakeekin kitaristilta korvauksia vammoistaan oikeusteitse. Lehti ei ole tavoittanut yhtyettä tai sen edustajia kommentoimaan asiaa.

”Minulla on joka päivä migreenikohtauksia. Joudun käyttämään aurinkolaseja, koska en kestä valoa. En kestä myöskään ääniä. Tyttärelläni on tulossa kuorokonsertti, mutta en voi mennä katsomaan sitä”, Ross kertoo WXYZ:lle.

Lisää luettavaa