Killswitch Engage julkaisi uuden videon – mukana ex-laulaja Howard Jones

Kappale löytyy bändin tuoreelta albumilta.

Killswitch Engage julkaisi viime viikolla uuden Atonement-pitkäsoittonsa, jolla vierailee myös yhtyeessä vuosina 2002-2012 vaikuttanut laulaja Howard Jones. Nyt bändi on julkaissut musiikkivideon tälle kyseiselle kappaleelle, jolla Jones ja Jesse Leach vuorottelevat lauluhommissa. Kappale tottelee nimeä The Signal Fire ja sen videon voit katsoa tuosta yläpuolelta.

”Video demonstroi yhteishenkeä ja yhtenäisyyttä. Tämä on todistuksemme ja omistamme sen faneillemme. Mielestäni tämä on tärkeä viesti näinä aikoina – ei ainoastaan meille bändinä ja faneillemme vaan ylipäänsä ihmiskunnalle. Peräänkuulutamme ymmärrystä ja myötätuntoa. Yhteistyössä on voimaa. Itse videon tekeminen oli myös hieno kokemus. Jätkät vain hengailemassa ja pitämässä hauskaa yhdessä. Ian MacFarland (ohjaaja) teki helvetin hyvää työtä taltioidessaan esityksemme fiiliksen ja energian”, Leach toteaa.

”Se oli vain yksi hauska päivä töissä. On hienoa viettää päivä hyvän ruuan ja painikeskustelujen äärellä poikien kanssa hengaten. Samalla saimme jopa vähän töitäkin tehtyä”, komppaa Jones.

Killswitch Engage nähdään Suomessa seuraavan kerran 28. lokakuuta, jolloin yhtye konsertoi Helsingin The Circuksessa.