KISS ja Scoopy-Doo yhdistivät voimansa piirroselokuvassa, pääjehut erimielisiä levytyshommista

21.07.2015

Maailmassa ei ole montaa asiaa, joihin KISS-yhtye ei olisi viimeisen reilun 40 vuoden aikana sekaantunut. Bändin viimeisin tempaus on yhteinen animaatioleffa sarjakuvakoira Scoopy-Doon kanssa. Yhtyeen jäsenet ääninäyttelevät rainassa itseään.

Suoraan dvd:llä ja bd:llä julkaistava Scoopy-Doo! and KISS: Rock and Roll Mystery -elokuva ilmestyy levymallissa tänään. Kansi näyttää tältä:

Scooby-Doo!_and_Kiss-_Rock_and_Roll_Mystery

Mitä sitten tulee KISSin varsinaiseen leipälajiin, The Press Enterprise haastatteli vastikään yhtyeen pitkä- ja teräväkielistä basistia Gene Simmonsia, joka ilmoitti, että KISS-studioalbumien määrä saattaa hyvinkin kasvaa tulevaisuudessa – ainakin mikäli se on hänestä kiinni.

– Paul voi olla sitä mieltä, ettei uutta levyä tule, mutta itse luulen että kyllä vain tulee, Simmons kommentoi ja kertoo juuri säveltäneensä Your Wish Is My Command -nimisen, KISSiltä haiskahtavan kappaleen.

– Emme tee koskaan asioita pakottamalla. Kun kasassa on tarpeeksi materiaalia, kysymme toisiltamme, ”miten olisi?”.

Simmonsin vastaus on reaktio kitaristi-laulaja Paul Stanleyn toisaalla esittämään lausuntoon, jonka mukaan KISSillä ei ole mitään pakottavaa tarvetta uuden musiikin tekemiseen, vaan se voi jatkaa taaperrustaan ilmankin. Edellisen levynsä Monsterin bändi julkaisi vuonna 2012.

Kukapa näistä selvän ottaisi, mutta tulipahan syy linkata klassiseen KISS-videoon:

Lisää luettavaa