Kotimainen Everfrost tarjoaa voimametallin pirteää ilotulitusta – julkaisee oman mangan uuden levyn kylkiäisinä

Yhtyeen toinen pitkäsoitto ilmestyy syksyllä.

12.07.2019

Sinfonista power metalia tykittelevä kotimainen Everfrost julkaisee toisen pitkäsoittonsa Winterider 6. syyskuuta Rockshots Recordsin kautta. Lennokkaita melodioita, proge-eepoksia ja pirteää voimametallia sisältävän levyn kylkiäisinä julkaistaan myös bändin oma japanilaistyylinen sarjakuva eli manga, joka täydentää konseptilevyn hyistä tarinaa.

”Levyn suunnittelu ja tuotanto oli ehdottomasti haastavinta, mitä olemme koskaan tehneet, mutta kokemuksena aivan mahtava ja varsinainen haaveiden täyttymys! Tämä projekti on myös tuonut musiikilliseen tarinankerrontaan ihan uutta perspektiiviä, jossa manga ja sen sisältö ovat paljon isommassa roolissa edellislevyymme verrattuna. Tarina itsessään on kuitenkin aiempaa selkeämpi ja se imaisee taatusti kuulijan mukaansa”, yhtye kertoo tulevasta julkaisustaan.

Levyllä vierailee Wintersunista tuttu kitaristi Asim Searah ja se sisältää myös bändin tulkinnan Keshan Die Young -hitistä. Esimakua tulevasta saadaan tuoreen Cold Night Remedy -musiikkivideon tiimoilta, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta.

Levyn kansitaide ja kappalelista näyttävät puolestaan seuraavilta:

1. Winterider
2. Juhannus in January
3. Chainlace Angel
4. Actraiser 
5. Cold Night Remedy
6. Above the Treeline
7. Brandy and Antifreeze
8. Die Young
9. Darkwoods Drain Backwaters
10. A Whisper in a Frozen Tale

Lisää luettavaa