Kotimainen melohevionnistuja Lazy Bonez ilmoitti tulevasta albumista – single kuunneltavissa

Lazy Bonez nousee hiljaiselostaan.

Kokeneiden muusikoiden Lazy Bonez keräsi hyvää palautetta vuonna 2015 ilmestyneellä kakkosalbumillaan Alive ja jatkoa on luvassa ensi vuoden alussa julkaistavalla uudella levyllä.

Tulevaa kiekkoa esitellään Calling the Wild -biisillä, jonka perusteella bändin melodinen heavy metal -soundi on pysynyt jokseenkin ennallaan.

Calling the Wildin synnyttäminen jo pari vuotta sitten avasi jonkinasteisen sävellyslukon sekä minulta että bändimme kitaristilta Mikolta. Alive-albumin jälkeen meistä tuntui, että uusia sävellyksiä ei vaan tule, ja kun väkisin ei biisejä kannata tehdä, pitää niiden antaa tulla kaikessa rauhassa ajan kanssa, basisti Jaakko Kauppinen jutustelee.

– Kappaleen tempohan on varsin rauhallinen ja se on varmasti myös hitain biisi tulevalla albumilla. Kyse ei ole kuitenkaan mistään slovarista, vaan ennemminkin taistelutahtoa ja uskoa kriiseistä selviytymiseen henkivästä teoksesta. Vaikka en tietoisesti kirjoitakaan sanoituksia omasta elämästäni, niin jotain heijastumia omista tunnetiloistani sanoituksiin aina väistämättä päätyy. Mutta näinpä tilanne taitaa olla useimmilla tekstittäjillä, elämästähän lauluissa usein kerrotaan ja niin myös Calling the Wildissa.

YouTube video

Lisää luettavaa