Kun saksalainen kilkin näytti: muistatko tämän Rammsteinin kohua herättäneen törkykeikan vuodelta 1998?

Meisseliä kansalle!

22.10.2022

Vuonna 1994 perustettu saksalainen industrial metal -yhtye Rammstein on tunnettu erittäin viihdyttävänä ja näyttävänä livebändinä.

Uransa alkuvaiheissa vuonna 1998 yhtye heitti Massachusettsin Worcesterissa sellaisen keikan, että moni kukkahattu repsottaa kenossa sen jäljiltä vielä tänäkin päivänä.

Konsertin alkupuoli sujui totuttuun tyyliin energisesti reuhtoen, mutta loppupäässä esitetty kappale Bück Dich, vapaasti suomennettuna ”pyllistä”, lähti melko railakkaasti laukalle.

Laulaja Till Lindemann talutti hihnassa tempoilevan kosketinsoittaja Christian “Flake” Lorenzin lavan edessä olevalle korokkeelle, ja kaivoi hetken päästä housuistaan juhlavan kokoisen tekokikkelin, jolla ryhtyi läpsimään bändikaverinsa pakaroita. Tästä seurasi massiivinen ”siemensyöksy”, jota roiskui Flaken lisäksi myös laulajan itsensä sekä yleisön päälle. Kauniiksi lopuksi Lindemann suuntasi suihkunsa yleisöön, heilutteli ja huljutteli niin että ainakin eturivi sai varmasti maistiaiset, ja osoitti sitten virtauksen suoraan omaan suuhunsa.

Neste ei sentään ollut sitä itseään, vaan kyseessä oli Pernod’n ja veden virkistävä sekoitus.

Aamulla kaksikko heräsi paikallisesta putkasta. Amerikkalaiset eivät tunnu aina aivan ymmärtävän eurooppalaista vapaata mieltä.

Voit katsoa keikan alla olevasta videosta.

Lisää luettavaa