Limp Bizkitin hätähuuto? – Wes Borland huutokauppaa kultalevynsä, Fred Durst oman muotokuvansa (vain 5000$)

06.04.2016

Tästä ei tilaisuus parane: nyt voit tukea nälkätaiteilijoita ja kahmaista keräilijän kammioosi Limp Bizkit -arvotavaraa samalla kärpäsen iskulla. Ja millaista arvotavaraa.

Aloitetaan laulaja Fred Durstin arvotaideteoksesta. Mies huutokauppaa Facebook-sivuillaan omaa muotokuvaansa, jonka on luonut The Cult -kitaristi Billy Morrison. Muotokuvia on ainoastaan kaksi, joten hinta on luonnollisesti sen mukainen. Alla olevan, juuri sinulle kustomoidun, potretin saa omakseen 5 000 taalan sijoituksella, kunhan meilaat Billylle. (Siis oikeasti. Osoitteen löydät Durstin ilmoituksesta.)

Fred Durst portrait

Kitaristi Wes Borland taas on lähtenyt huutokauppaan hivenen enemmän virallisempia reittejä, hivenen vähemmän luovalla tuotevalikoimalla. Tyypin eBay-tililtä on nyt mahdollisuus kopata itselleen kaikki Limp Bizkitin kulta- ja platinalevyt sekä nippu miehen vanhoja kitaroita.

Lähteistämme ei selviä, mikä on Bizkit-leirin taloudellisen ahdingon pohjimmainen syy, mutta eipä tämänkaltaisuutta tilaisuutta kannata vesittää turhanpäiväisillä kysymyksillä.

Lisää luettavaa