Linkin Park julkaisi Chester Benningtonin laulaman Friendly Fire -kappaleen – katso koskettava musiikkivideo

Kappale on nauhoittettu vuonna 2017.

24.02.2024

Linkin Park on julkaissut arkistoistaan uuden kappaleen, jonka laulaa edesmennyt Chester Bennington. Biisi on nauhoitettu vuonna 2017 julkaistun One More Light -levyn äänityssessioissa. Bennington teki itsemurhan kaksi kuukautta albumin julkaisun jälkeen.

Yhtye on julkaisemassa suurimmista hiteistään albumia nimeltä Papercuts (Singles Collection 2000-2023). Ajankohdaksi on ilmoitettu huhtikuun 12. päivä. Levyn julkaisee Warner.

Levyn kappalelista:

 1. Crawling
 2. Faint
 3. Numb/Encore
 4. Papercut
 5. Breaking the Habit
 6. In the End
 7. Bleed It Out
 8. Somewhere I Belong
 9. Waiting for the End
 10. Castle of Glass
 11. One More Light
 12. Burn It Down
 13. What I’ve Done
 14. QWERTY
 15. One Step Closer
 16. New Divide
 17. Leave Out All the Rest
 18. Lost
 19. Numb
 20. Friendly Fire

Pitkäsoiton ensimmäinen single on aiemmin julkaisematon Friendly Fire, jonka musiikkivideo on katsottavissa jutun lopussa.

Blabbermouthin mukaan kitaristi Brad Delson kertoo sen olevan yksi omista suosikeistaan One More Lightin sessioissa nauhoitetuista kappaleista.

– Jokin siinä ei ollut täysin kohdallaan, joten huolimatta siitä, kuinka lähelle maaliviivaa sen kanssa pääsimme, päätimme laittaa sen vielä sivuun odottamaan. Kun aloimme etsiä ennen julkaisematonta biisiä sisällytettäväksi hittikokoelmallemme, häkellyin tämän kappaleen sekä sen tarinankerronnan ja laulun voimasta. Ajattelin, että se oli silloin lähempänä kuin ymmärsimmekään.

Videon on ohjannut ja editoinut Mark Fiore.

Lisää luettavaa