Löysikö Amon Amarth vakituisen rumpalin?

21.04.2016

Ilman vakituista rumpalia viime vuodesta asti kulkenut viikinkimetallipoppoo Amon Amarth nauhoitti viimeisen levynsä Jomsvikingin Cut Upista ja Vomitorysta tutun Tobias ”Tobben” Gustafssonin avustuksella. Miehestä ei ollut kuitenkaan Amon Amarhin kiertuejäseneksi, joten viimeaikaisilla keikoilla yhtyeen rummuissa on kuultu October Tidessä soittavaa Joakim ”Jocke” Wallgreniä.

Bändin laulaja Johan Hegg antoi EMP:lle haastattelun, jossa kertoi virallista jäsenyyttä koskevan pallon olevan pitkälti Wallgrenillä.

– Juuri nyt työskentelemme Joakim Wallgrenin kanssa. Heitämme hänen kanssaan tulevan jenkkikiertueen ja kesäfestarit, ja sen jälkeen katsomme, mitä tuleman pitää – siis jos hän haluaa jatkaa kanssamme ja kaikki menee muutenkin hyvin.

Bändi ei aio kiirehtiä uuden rumpalin suhteen.

– On reilua kaikille, että annamme tyypille mahdollisuuden kasvaa sisälle hommaan, koska tämä on kova elämäntapa, joka voi käydä todella ärsyttäväksi. On oltava ehdottoman varma siitä, että tulemme toimeen, ja hän on kaikin puolin oikea kaveri. Minulla on erittäin hyvä fiilis Jocken suhteen, mutta ehkä hän väsyy meihin kiertueen mittaan. Mistäs sitä tietää, hah hah.

Heggin puheista voidaan siis päätellä, että Wallgrenillä on vähintäänkin hyvät mahdollisuudet hypätä vakituiseksi jäseneksi Amon Amarthin kelkkaan.

Lisää luettavaa