Machine Headia kaleidoskoopin läpi tiirailtuna – katso uusi video

Kappale löytyy aivan pian julkaistavalta Catharsis-albumilta.

19.01.2018

Machine Head julkaisee 26. tammikuuta uuden pitkäsoittonsa Catharsis. Näin julkaisemisen kynnyksellä yhtye on tuutannut ilmoille uuden musiikkivideon kappaleesta, joka tottelee nimeä Caleidoscope. Ja videokin on tietysti myös sen mukainen.

– Biisi syntyi täysin studiossa. Minä ja Dave [McClain, rumpali] vain jamittelimme niitä näitä. Se syntyi super-nopeasti ja lopulta minä vain kävelin laulukoppiin ja heitin päästäni jotain lyriikoita. Koko levylle päätynyt intro-osio oli toinen kerta, kun ylipäänsä lauloin koko biisiä. Se vain pulppusi minusta ja se oli hyvin jännittävää, Robb Flynn kertoo.

– Joskus studio voi olla hieman turhan steriili ympäristö ja on vaikeaa saada vangittua salamaa pulloon. Moni bändi ei siihen pystykään. Mutta tässä biisissä siinä onnistuttiin, se oli ihan hullua. Kuulet kirjaimellisesti, kun soitamme biisiä ensimmäistä kertaa bändin kanssa ja mielestäni sen energian voi aistia. En tiedä, olisiko samaa fiilistä tullut, jos olisimme työstäneet biisiä ensin kahdeksan tai yhdeksän kuukautta ja sitten vasta äänittäneet sen.

Lisää luettavaa