Manowar lykkää kiertuettaan – myös Suomen-konsertti siirtyy

Uusia päivämääriä ei ole vielä lyöty lukkoon.

31.01.2022

Manowarin oli tarkoitus kiertää Eurooppaa keväällä, mutta yhtye on nyt siirtänyt koko rundia myöhempään ajankohtaan. Tämä tarkoittaa siis sitä, ettei yhtyettä nähdä Suomessa vielä huhtikuussa. Osalle keikoista kuten juurikin Helsingin-konsertille ei ole vielä lyöty uutta päivämäärää lukkoon, mutta asiasta tiedotetaan mahdollisimman pian.

”Olemme valmiita, halukkaita ja pystymme aloittamaan alun perin suunnitellusti, mutta epävarmuutta on liikaa koska monissa maissa on rajoituksia meneillään ja niitä mahdollisesti jatketaan. Meidän kiertue vaatii valtavasti organisointia ja valmistelua useita kuukausia etukäteen. Uskomme, että uudet keikkapäivät takaavat sen, että suuren mittakaavan live-esityksiä voidaan taas nauttia ilman huolta faniemme ja miehistömme terveydestä ja hyvinvoinnista”, yhtyeen pomo Joey DeMaio sanoo.

”Olemme yhtä pettyneitä kuin fanimme näistä välttämättömistä muutoksista. Sillä välin julkaisemme muutamia yllätyksiä kiittääksemme teitä jatkuvasta uskostanne ​​ja työstämme uutta musiikkia.”

Jo ostetut liput tulevat käymään sellaisenaan myös uudelle päivämäärälle, jahka sellainen varmistuu. Uuden päivän selvitessä liput on myös mahdollista palauttaa ostopaikkaan, mikäli uusi ajankohta ei sovi.

Lisää luettavaa