Manowar perui festarikeikan viime tingassa – järjestäjät ja bändi syyttelevät toinen toistaan

Manowar oli yksi Hellfestin pääesiintyjistä.

22.06.2019

The Final Battle -kiertueellaan parhaillaan oleva Manowar oli ranskalaisen Hellfest-festivaalin perjantain (21.6.) pääesiintyjä. Yhtye kuitenkin perui esiintymisensä viime tipassa ja festivaalijärjestäjät tiedottivat asiasta pettyneille faneille perjantaiaamupäivällä.

”Yhtye oli alueella jo 20. kesäkuuta, mutta siitä huolimatta bändin jäsenet ja tiimi päätti poistua paikalta. Manowarin perjantaille 21. kesäkuuta suunniteltu konsertti ei toteudu syistä, jotka ovat meistä riippumattomia”, tiedotettiin festivaalin sosiaalisen median kanavissa.

Manowar julkaisi myöhemmin oman tiedotteensa aiheesta, jossa se ei avaa peruuntumisen syitä sen tarkemmin, mutta vakuuttaa, että syy on Hellfestissä, ei bändissä.

”18 kuukauden ankaran tön ja valmistautumisen jälkeen saavuimme Hellfest-alueelle eilen, valmiina soittamaan tänään. Hellfestin järjestäjät estivät meitä tekemästä sitä eeppistä show’ta, jonka olimme luvanneet. Huolimatta siitä, mitä olet ehkä kuullut tai lukenut, järjestäjillä oli vaikutus niihin syihin, jotka estivät esiintymisemme. Olemme aina taistelleet ja tulemme aina taistelemaan antaaksemme faneillemme 100 prosenttia. Tietäkää, että jos Manowar tulee Ranskaan eikä voi soittaa, syy ei ole meissä”, Manowar-leiristä kerrotaan.

”Olemme todella pahoillamme, että te kärsitte. Haluamme teidän tietävän, että teemme kaiken faniemme vuoksi. Olemme aina seisseet yhtenä rintamana emmekä anna kenenkään heikentää keikkojemme laatua. Voitte olla varmoja, että totuus tulee julki!”

Lisää luettavaa