Meshuggah lähtee kiertueelle tuuraajakitaristin voimin – Fredrik Thordendal keskittyy ”tutkimaan mielenkiintoisia juttuja”

03.06.2017

Matematiikkametallin ylipappien riveissä tapahtuu muutoksia, kun yhtye suuntaa kiertueelle Pohjois-Amerikkaan. Meshuggah nimittäin tiedottaa Facebook-sivuillaan lähtevänsä matkaan ilman kitaristi Fredrik Thordendalia. Bändin kieli poskella julkaistun tiedotteen mukaan ”moniulotteinen kazoospesialisti tohtori Thordendal” haluaa nimittäin keskittyä ”tutkimaan mielenkiintoisia juttuja”, eikä sen vuoksi voi osallistua tulevalle kiertueelle.

Muu bändi kertookin lyöneensä puupäänsä yhteen ja keksineen nerokkaan, tuotteliaan ja taiteellisesti kypsän ratkaisun kitar… öh, kazoo-ongelmaan.

”Otimme muutaman rullan ilmastointiteippiä, mustan hupun, sukkaan pudotetun biljardipallon ja vähän köyttä ja ajoimme Tukholmasta pohjoiseen nappaamaan haluamamme saaliin. Emme mene likaisiin yksityiskohtiin sen tarkemmin, mutta nyt meillä on ilo esitellä teille väliaikainen soolokazooistimme!”

Thordendalin saappaat täyttää Scar Symmetry -yhtyeestä tuttu Per Nilsson. Nilsson liittyy seuraan ainakin Megadethin ja Tesseractin kanssa heitettävän kiertueen ajaksi.

”Rehellisesti sanoen olisimme voineet lähettää Perin matkaan yksin, mutta päätimme lähteä mukaan ihan vain moraaliseksi tueksi”, bändi toteaa tiedotteellaan.

Lisää luettavaa