Metallica kiinnitetty esiintymään Grammy-juhlissa – näin puolestaan sujuivat uusien kappaleiden ensiesitykset Soulin-keikalla

16.01.2017

Hevijätti Metallica on paitsi ehdolla viime vuoden parhaan rock-kappaleen Grammy-palkinnon saajaksi, myös yksi 12. helmikuuta pidettävän palkintogaalan esiintyjistä.

Bändi esiintyi Grammy-palkintogaalassa viimeksi vuonna 2014. Tuolloin Metallican kanssa lavan jakoi kiinalainen konserttipianisti Lang Lang, joka esitti Hetfieldin ja kumppaneiden kanssa One-kappaleen, jolla Metallica aikanaan pokkasi ensimmäisen Grammy-palkintonsa vuonna 1990. Tänäkin vuonna on tarkoitus nähdä jotain tavallisesta poikkeavaa, yhtye toteaa verkkosivuillaan.

”Jo pelkkä ehdokkuus oli suuri kunnia, mutta nyt meidät halutaan myös soittamaan. Olemme enemmän kuin innoissamme ja meillä onkin jotain ainutlaatuista ja erikoista suunnitelmissa, joten pitäkäähän silmänne auki ja muistakaa katsoa gaalaa!” bändin sivuilla hehkutetaan.

Lang Lang nähdään tulevana keskiviikkona Metallican vieraana, kun parhaillaan minikiertueella Aasiassa oleva bändi konsertoi Kiinan Pekingissä. Viime lauantaina Pohjois-Korean Soulissa keikkasettiin oli puolestaan otettu mukaan lisää uusia kappaleita tuoreelta Hardwired… to Self-Destruct -albumilta. Keikkaneitsyytensä jo  menettäneiden Hardwiredin, Atlas, Risen sekä Moth into Flamen lisäksi live-ensiesityksensä saivat kappaleet Now That We’re Dead ja Halo on Fire. Alta voit katsoa molempien kappaleiden viralliset livevideot.

Lisää luettavaa