Metallican tuorein albumi käy hyvin kaupaksi – ylitti nykypäivän myyntitilastoissa harvinaiseksi käyvän rajapyykin

Hardwired... to Self-Destructia kuunnellaan suoratoistopalvelujen lisäksi edelleen myös fyysisistä formaateista.

10.07.2017

Metallican marraskuussa 2016 julkaisema Hardwired… to Self-Destruct liikkuu kauppojen hyllyiltä fanien käsiin myös fyysisessä formaatissa varsin kiitettävään tahtiin. Hevijätin tuorein levy on nimittäin Billboardin mukaan ylittänyt nyt miljoonan myydyn kappaleen rajan.

Viimeisimmän Billboard 200 -albumilistan mittauksessa levyä myytiin noin 4 000 kappaletta ja sen fyysisiä kopioita on nyt myyty hieman yli 1 004 000 kappaletta. Hardwired-albumin myyntiä ovat avittaneet konserttilippujen ostajien kaupan päälle saamat kappaleet, jotka lasketaan mukaan myytyjen levyjen kokonaismäärään. Levystä on nyt tullut yhtyeen kahdestoista albumi, joka on ylittänyt miljoonan myydyn kopion rajapyykin siitä lähtien, kun Nielsen Music alkoi tilastoida myyntilukuja vuonna 1991.

Parhaillaan Amerikan-kiertueella oleva yhtye saapuu maailmankiertueensa päätteeksi kahdelle keikalle Helsinkiin toukokuussa 2018. Metallican lisäksi lavalle nousee tuolloin myös Kvelertak. Toukokuun 9. ja 11. soitettavat keikat ovat peruslippujen osalta jo loppuunmyytyjä.

Lisää luettavaa