Mike Portnoy jakoi somessa Nummirockissa napatun yhteiskuvan Pantera- ja Slayer-muusikoiden kanssa – ”Tämä on suosikkikuviani…”

Portnoy muistelee, miten hirveää oli nousta lavalle näiden kahden hevisuuruuden jälkeen.

18.01.2023

Rumpalisuuruus Mike Portnoy (ex-Dream Theater, ex-Avenged Sevenfold, Sons of Apollo, The Winery Dogs) on ottanut tavaksi jakaa some-seuraajilleen kuvia menneiltä ajoilta pitkän saatesepustuksen kera. Nyt Portnoy on jakanut kuvan, joka on otettu Kauhajoen Nummijärvellä kesällä 1998, kun Dream Theater esiintyi Nummirockissa. Sinä vuonna kattaukseen kuuluivat lisäksi Slayer sekä Pantera, ja kuvassa Portnoyn ja tämän Melody-tytär poseeraavatkin yhdessä Phil Anselmon, Rex Brownin, Kerry Kingin sekä Paul Bostaphin kanssa.

”Tämä on suosikkikuviani, koska Melody on siinä. Hän oli vasta noin vuoden ja itse asiassa otti ensimmäiset askeleensa tällä reissulla. Dream Theater soitti Nummirock-festareilla Suomessa ja epäonneksemme esiinnyimme vasta Slayerin ja Panteran jälkeen – kukaan ei voi soittaa noiden kahden jälkeen! Vaikka olikin siistiä hengailla päivä metalliveljieni kanssa, keikan jälkeen poistuin lavalta häntä koipien välissä. Sori vaan, mutta on vain täysin mahdotonta mennä lavalle noiden bändien jälkeen”, Portnoy äityi muistelemaan.

”Mieleni oli niin maassa, että itse asiassa matkalla takaisin hotelliin sanoin muille, että tämä oli tässä ja haluan bändin lopettavan… Mutta se on kokonaan toinen tarina, joka on jo dokumentoitu. Siitä huolimatta tämä on klassinen otos minusta ja Panteran/Slayerin kavereista hengailemassa backstage-alueella tyttöni kanssa.”

Lisää luettavaa