Minnesotalaisnainen haluaa estää Alice Cooperia konsertoimasta kotinsa lähellä – kauhurokkari vastasi omaan coopermaiseen tyyliin

05.03.2017

Minnesotan Mankatossa asustava Barb Church (kyllä, luit oikein) jätti kaupunginvaltuustoon virallisen valituksen kotinsa lähellä olevasta Vetter Stone Amphitheaterista ja siellä järjestettävien ulkoilmakonserttien melusta.

Southern Minnesota News uutisoi Churchin valittaneen Riverfront Parkissa sijaitsevan konserttiareenan häiritsevän lähistön asukkaita, joita Churchin sanoin ”käytännössä kidutetaan joka viikonloppu”. Esimerkiksi r&b-tähti Nellyn konsertista kantautunut melu kaikui Churchin mukaan hänen kotonaan 110 desibelin voimakkuudella.

Church ehdottaakin, että tietyt artistit jotka ”saavat ikkunat helisemään” kuten Nelly ja paikallinen hard rock -yhtye Hairball siirrettäisiin esiintymään sisätiloihin Verizon Wireless Centeriin. Church myös nimesi erikseen Alice Cooperin, jonka on tarkoitus esiintyä Mankatossa kesäkuussa, siirrettäväksi muualle – eikä ainoastaan metelin vuoksi.

– Alice Cooperin konsertti tulee varmasti olemaan samanlainen kuin Hairballilla ja Nellylle. Olen myös lukenut Cooperin lyriikoita… Mielestäni hänen kielenkäyttönsä ei ole yhteisöllemme hyväksi. Minusta meidän ei tarvitse kuunnella lauluja itsemurhasta, Church toteaa.

Churchin kommentit kantautuivat ennen pitkää myös Cooperin korviin ja tämä julkaisi Facebook-sivuillaan vastineen naikkosen väitteille omaan, harvinaisen tyylikkääseen tapaansa.

”Joen toisella puolella Mankato-konserttipaikastani asuu nainen, joka vihaa keikoista syntyvää melua. Hän muun muassa sanoo Nellyn konsertin soineen hänen kotonaan 110 desibelin voimalla. Tuollainen meteli häiritsisi minuakin, mutta ääni ei kanna vahvana kovinkaan pitkälle. Joten 110 desibeliä hänen kotonaan, joen toisella puolella… Joko Nellyn keikalla olleen yleisön pernat repesivät maailman kovaäänisimmällä keikalla tai sitten nuo luvut eivät ihan pidä paikkaansa”, Cooper naljailee.

”Meidän ääniteknikkojemme mukaan musiikki soi miksauspöydän paikkeilla konserttipaikalla 110 desibelin voimalla, mutta fysiikan lakien mukaan siitä eteenpäin ääni leviää ja häviää. Kenties tämä nainen mittasi konserttia samalla kun 1 000 kissaa naukaisi yhtä aikaa hänen kotonaan. Mikä tuntuu todella epätodennäköiseltä, mutta mikäpä minä olen sanomaan.”

”Olen kuitenkin mukava kaveri. Ehkä voisin laittaa yhden käärmeistäni uimaan joen yli ja viemään hänelle korvatulppia. Se on vähintä mitä voin tehdä.”

Lisää luettavaa