Morbid Angelin keikalla kuolonuhrin vaatinut onnettomuus: keikkapaikan katto romahti

Bändit selvisivät onnettomuudesta ehjin nahoin.

01.04.2023

Morbid Angelin, Revocationin, Skeletal Remainsin ja Cryptan Amerikan-kiertue sai todella kamalan käänteen, kun keikkapaikan katto romahti konsertin aikana Illinoisin Belvideressä perjantaina 31. maaliskuuta. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

Silminnäkijöiden mukaan keikkapaikkana toimineen Apollo-teatterin katto romahti ensimmäisen ja toisen bändin settien välissä kymmenen minuuttia sen jälkeen, kun viranomaiset olivat saaneet kansalliselta sääpalvelulta pyörremyrskyvaroituksen. Onnettomuus vaati yhden kuolonuhrin ja 28 joutui sairaalaan. Viranomaisten mukaan paikalla oli onnettomuuden sattuessa 260 ihmistä. Apollo vetää 1500 henkeä.

”Ensimmäinen bändi oli juuri lopettanut ja ihmiset lähtivät ulos röökille. Yhtäkkiä kaikki ryntäsivät takaisin, koska alkoi sataa todella rajusti. Sitten ovi, josta he tulivat, alkoi heittelehtiä rajusti auki ja kiinni. Sähköt katkesivat ja silloin katto romahti lavan päällä olevalla alueella. Lensin sen voimasta kohti ulko-ovea. Ryömin oveen tulleesta reiästä ja onnistuin pakenemaan”, silminnäkijä kertoi Rockford Scannerille.

Cryptan kitaristi Tainá Bergamaschi kertoi Instagram-sivuillaan bändien ja kiertuehenkilökunnan selvinneen onnettomuudesta naarmuitta, mutta Cryptan matkailuauto tuhoutui pyörremyrskyn iskettyä.

Lisää luettavaa