My Favourite Nemesis esittelee uuden solistin ja rumpalin In the Void -singlellä – biisi kertoo kaavoihin kangistumisesta ja niistä irtautumisesta

Yhtye nähtävissä livenä Helsingissä ensi kuussa.

17.06.2022

Vuodesta 2017 toiminut My Favourite Nemesis koki kokoonpanomuutoksia viime maaliskuussa. Uudeksi rumpaliksi on tullut Valtteri Estola ja toiseksi laulajaksi on kiinnitetty entinen Fireproven-solisti Sanna Solanterä, joka on tuttu myös The Voice of Finland -kisaajana.

Yhtye on nyt julkaissut uuden In the Void -singlen, jolla molemmat uudet jäsenet pääsevät esittelemään taitojaan. Kuuntele kappale tuosta alempaa.

In the Void kertoo kaavoihin kangistumisesta ja niistä irtautumisesta sekä uuden alun löytämisestä. Olemme aktiivisesti kirjoittaneet uutta materiaalia viimeisen vuoden ajan, ja In the Void onkin yksi tuoreimpia tuotoksiamme. Kappaleen kirjoitusprosessi oli tähän mennessä yksi helpoimmista, ja biisi syntyi kuin luonnostaan”, yhtyeestä kerrotaan.

In the Void -singlen voi kuulla livenä kolmen viikon päästä, kun yhtye esiintyy Helsingin On The Rocksissa keskiviikkona 6.7.

YouTube video

Lisää luettavaa