”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, mitä olemme saaneet aikaan” – Anthrax-basisti antaa tilannepäivityksen uudesta levystä

Tarkempaa ajankohtaa studiohommille ei kuitenkaan ole vielä lyöty lukkoon.

12.06.2019

Anthrax-basisti Frank Bello (kuvassa vasemmalla) keskusteli hiljattain saksalaisen WDR:n kanssa ja antoi muun muassa tilannepäivityksen, missä tällä hetkellä mennään vuoden 2016 For All Kings -albumin seuraajan suhteen.

”Se on parhaillaan työn alla ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen, mitä olemme saaneet aikaan tähän mennessä. Tässä bändissä ollakseen ja tällaista musiikkia tehdäkseen täytyy olla itse Anthrax-fani ja fanina olen erittäin, erittäin tyytyväinen. En malta odottaa”, Bello hehkuttaa, mutta lisää, että menee kuitenkin vielä tovi ennen kuin yhtye astelee materiaalinsa kanssa studioon saakka.

”Kasaamme parhaillamme biisejä yhteen. Joihinkin on olemassa luuranko, johon lisäämme koko ajan tavaraa. Rakennamme kappaleita kuin kakkua. Niin me olemme aina toimineet. Emme halua kiirehtiä vaan varmistamme, että oikeat biisit löytävät tiensä oikealle levylle.”

”Annamme niiden hengittää. Niin me olemme aina tehneet – ensin teemme biisejä, sitten lähdemme kiertueelle ja kannamme niitä mukanamma, annamme niiden puhua meille. Siten tiedämme, mitä [levylle] vielä tarvitaan.”

Lisää luettavaa