Omnium Gatherum ja espoolaispanimo lanseeraavat yhteisen juoman – ”Simasuinen joukkueemme pitää oluesta valtavasti”

Reckoning on 5,5-prosenttinen West Coast -tyylinen IPA.

08.08.2022

Espoolainen pienpanimo Masis Brewery ja Omnium Gatherum -yhtye lanseeraavat yhteistyössä syntyneen Reckoning-oluen. Oluen tyyliksi valikoitui West Coast -tyylinen IPA ja sen teossa käytetyt amerikkalaiset humalat tuovat makumaailmaan hedelmäisyyttä ja katkeroa.

”Metallimusiikki on lähellä omaa sydäntä, ja siksi olikin mahtavaa päästä suunnittelemaan olutta yhdessä Omnium Gatherumin kanssa”, toteaa Masis Breweryn pääomistaja ja oluen tuotannosta vastaava Janne Palo.

”Simasuinen joukkueemme pitää oluesta valtavasti, ja itsehän rakastan seikkailla pienpanimokierroksilla ja tastingeilla rundeilla. Olen siis ihka aito olutnörtti”, sanoo kitaristi Markus Vanhala, joka yhdessä laulaja Jukka Pelkosen kanssa ollut aktiivisesti mukana oluen suunnitteluprosessissa.

”Etenkin jenkkiläinen pienpanimomeininki on aina ollut sydäntä ja makunystyröitä lähellä, ja Masis Brewery osaa tämän taikomisen varsin autenttisen hyvin. Tämän takia oluen arkkityypiksi valikoitui tuo West Coast IPA, joka tuo mieleen nuo loputtomat mailit bussissa sekä auvoiset seikkailut tuolla vilkkaalla mantereella.”

Reckoning julkaistaan Roudaribaari IHME -ravintolassa Helsingissä huomenna tiistaina (9.8.). Bändin ja panimon edustajia on julkaisutilaisuudessa paikalla kello 18 alkaen. Olut tulee laajempaan jakeluun julkaisun jälkeen ja sitä on saatavilla muun muassa Masis Breweryn panimokaupassa Keran Halleissa, Turussa Suuret Oluet Pienet Panimot -tapahtumassa, Kotkan Dark River -festareilla sekä kotkalaisessa Sam’s Pubissa.

Omnium Gatherumin ja Masis Breweryn Reckoning-olut.

Lisää luettavaa