Omnium Gatherumissa tapahtuu: kokoonpanossa uusi basisti, bändi etsii ilmoituksella uutta kitaristia

Omnium Gatherumin miehistössä tapahtui muutoksia.

Progressiivista melodeathiä soittava Omnium Gatherum ilmoitti hiljattain sekä basistin että toisen kitaristin jättäneen ryhmän.

Bändissä seitsemän vuotta bassoa soittaneen Erkki Silvennoisen korvaajaksi on nyt löydetty Pain Confessorista tuttu Mikko Kivistö.

”On suuri kunnia olla osa OG:n jengiä”, Kivistö kertoo.

”Soitin toukokuussa 2019 ensimmäiset keikkani jätkien kanssa Venäjällä, ja minusta tuntui välittömästi, että olin oikeassa paikassa ja oikeassa bändissä. Se tuntui toteutuneelta unelmalta! Viime vuosi oli mahtava; paljon festivaaleja ja Euroopan-kiertue. Oli helppoa liittyä bändiin, joka on täynnä hyväsydämisiä jätkiä, joita kutsun nyt veljikseni ja perheekseni.”

Yhtyeessä kitaraa soittaneen Joonas Koton lähtöä Omnium Gatherum kuvailee avoimessa somepostauksessaan ”yllätykseksi ja shokiksi”. Bändin miehet ilmoittavat samaan syssyyn etsivänsä Kotolle paikkaajaa.

”Juuri nyt toimimme viisikkona ja sävellämme tulevaa albumia.”

”MUTTA, jos sinulla (tai jollain tutullasi) on rohkeutta, munaa, huonoja vitsejä, sekä soittotaitoa, jota Omnium Gatherumin kitaristina toimiminen vaatii, ota meihin yhteyttä. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan – haku on päällä!!”

Yhteydenotot pyydetään tekemään osoitteeseen: [email protected]

Lisää luettavaa