”On tullut aika kertoa totuus” – Kornin Jonathan Davis antoi lausunnon vaimonsa menehtymisestä

Deven Davis menehtyi 17. elokuuta.

Korn-laulaja Jonathan Davisin Deven-vaimo menehtyi 17. elokuuta. Deven Davisin kuolemaan ja pariskunnan välisiin ongelmiin liittyvistä asioista on liikkunut huhuja (TMZ:n mukaan Jonathan oli hakenut vaimolleen lähestymiskieltoa väkivaltaisuuden takia) ja Jonathan on nyt julkaissut oman lausuntonsa tästä traagisesta tapauksesta. Jonathan sanoo vaimonsa kärsineen pitkään pahoista mielenterveysongelmista, joiden sivuvaikutuksena tämä ajautui päihdekierteeseen.

”Kun hän oli oma itsensä, hän oli uskomaton vaimo, äiti ja ystävä. Devenillä oli suuri sydän eikä hän olisi koskaan tietoisesti satuttanut lapsiaan tai muita rakastamiaan ihmisiä. Hän oli hoivaava, antava, rakastava ja riemukas persoona täynnä elämää ja iloa, joita hän mielellään myös jakoi ympärilleen”, Davis kirjoittaa.

”Yritin pitkään salata mitä pinnan alla tapahtui suojellakseni häntä, mutta tämän perhettämme kohdanneen tragedian vuoksi on tullut aika kertoa totuus. Hän on se syy, miksi olen pitkään tukenut mielenterveysongelmien kanssa taistelevia. Haluan hänen tarinansa antavan muille voimaa hankkia apua eikä pelätä tai salata sairauttaan.”

”[Deven] oli liian huonossa kunnossa tajutakseen itse, miten sairas hän todella oli eikä hän pystynyt hakemaan tarvitsemaansa apua. Näin ei tulisi käydä yhdellekään äidille tai kenellekään muulle. Antaisin mitä tahansa saadakseni pitää häntä jälleen sylissäni ja jotta lapseni saisivat äitinsä takaisin, mutta lohduttaudun ajatuksella, että nyt hän on viimein vapaa sairaudestaan ja löytänyt rauhan.”

”Deven, rakastan sinua enkä koskaan rakasta ketään toista kuten rakastin sinua. En tule koskaan pääsemään yli tästä menetyksestä. Lupaan tehdä kaikkeni kasvattaakseni rakkaat poikamme oikealla tavalla, opettaa heille niitä hyviä arvoja jotka halusit heidän perivän ja rikkoa väkivallan kierteen, jota me molemmat itse lapsina koimme. Teen kaikkeni, jotta sinun haaveesi tulevaisuudesta toteutuu.”

Deven oli Jonathanin toinen vaimo ja pariskunta avioitui vuonna 2004. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Pirate Howsmon Davis (synt. 2005) ja Zeppelin Howsmon Davis (synt. 2007). Deven Davis oli kuollessaan 39-vuotias.