Oodi Lovecraftille ja kosmisille kauhuille – Revocation esittelee tulevaa levyään singlekappaleella

Dave Davidson sanoo uuden levyn olevan "kuolometallisinta" Revocationia koskaan.

Vuonna 2000 perustettu tekninen death/thrash metal -yhtye Revocation julkaisee uuden pitkäsoittonsa The Outer Ones Metal Blade -lafkan kautta 28. syyskuuta. Ensimmäisenä singlemaistiaisena levyltä on julkaistu kappale Of Unworldly Origin, jonka videon on ohjannut David Brodsky. Katso pätkä tuosta yläpuolelta.

”Halusin mennä synkempään suuntaan ja levystä tulikin tähänastisistamme kaikkein kuolometallisin. Useimmiten, kun death metal -yhtyeet alkavat progeilemaan, he menettävät särmäkkyyttä. Me halusimme pitää aggression etulinjassa ja samalla venyttää rajoja entisestään”, kuvailee laulaja-kitaristi Dave Davidson.

”Levyn nimi on oodi H.P. Lovecraftille ja kosmisen kauhun puhtaille ilmentymille, jotka johtavat hänen luomaansa universumia. Nimi tuntui kuvaavan hyvin kokonaisuutta, sillä kirjoittamamme musiikki oli täynnä pahuutta ja paikoin hyvin avaruudellista. Mutta vaikka sanoitukset ovatkin saaneet inspiraationsa hänen kirjoituksistaan, peilaavat ne toki myös oikeaa maailmaamme. Tykkään kirjoittaa siten, että sanoilla voi olla useita, symbolisia ja syvällisempiäkin merkityksiä.”