Ozzy Osbourne: Black Sabbathin viimeisellä kiertueella ei ollut hauskaa – ”Heidän kanssaan olen vain laulaja”

Osbourne myöntää nauttivansa soolokiertueestaan enemmän.

Philadelphia Inquirer haastatteli hiljattain Ozzy Osbournea, joka kiertää parhaillaan (ainakin väitetysti) viimeistä kertaa maailmalla viime vuonna alkaneen No More Tours 2 -kiertueensa merkeissä. Pimeyden prinssi oikoo muun muassa väärinkäsityksen siitä, että hän jäisi kiertueen jälkeen eläkkeelle kokonaan.

”Lopetan vain sen mitä teen nyt, eli kierrän ympäri maailmaa jatkuvasti. Kunpa ihmiset tajuaisivat, etten ole lopettamassa kokonaan. Onko aksenttini niin paha, ettette ymmärrä?”, Osbourne lohkaisee.

Osbourne ei aio lopettaa keikkailua ja musiikin tekemistä kokonaan, sillä hänestä koko touhu tuntuu nyt hauskemmalta kuin koskaan aiemmin yksinkertaisesta syystä.

”En vedä huumeita, en juo viinaa enkä polta tupakkaakaan. On hauskaa tehdä tätä selvinpäin, koska tein sitä jo vuosikausia pää sekaisin.”

Osbourne sanoo myös pitävänsä soolourastaan enemmän kuin Black Sabbathin keulahahmona keikkumisesta. Laulaja myöntää, ettei hänellä loppujen lopuksi ollut Sabbathin viimeisellä kiertueella kovin hauskaa.

”Olin viimeiset 9-10 vuotta Sabbathissa, mutta sitä ennen olin ollut poissa 30 vuotta. Heidän kanssaan olen vain laulaja, Soolona voin tehdä mitä ikinä haluan. Sain heiltä pahoja viboja sen vuoksi, että olen Ozzy. Kuka muu minä vittu voisin ollakaan?” Osbourne toteaa.

No More Tours 2 -kiertue saapuu toiselle kierrokselle Suomeen 24. helmikuuta. Pimeyden prinssi konsertoi tuolloin Hartwall Arenalla Judas Priestin kanssa.