Ozzy Osbourne julkaisee kattavan vinyylikokoelman, joka sisältää myös laulajan inhokkilevyn – ”Toteutus oli jotenkin kummallinen”

Osbourne ei pidä The Ultimate Sin albumin soundeista ja tuotannosta.

26.08.2019

Ozzy Osbourne julkaisee laulajan soolouran hyvin kattavasti niputtavan uuden vinyyliboksin See You On the Other Side 29. marraskuuta. Muhkea paketti sisältää kaikki 10 Osbournen soolopitkäsoittoa plus Mr. Crowley -live-ep:n (1980), Tribute-livetuplan (1987), Just Say Ozzy -ep:n (1990), Live & Loud -liven (1993) sekä Live at Budokan -keikkataltioinnin (2002). Lisäksi mukana on b-puolia ja muita ei-albumiraitoja sisältävä Flippin’ the B-side -levy sekä aiemmin julkaisematon demoversio See You On the Other Side -kappaleesta flexi-discinä.

Rolling Stone -lehti jututti Osbournea tämän hulppean kokoelman tiimoilta ja laulaja kertoi muun muassa pitävänsä uransa kahta ensimmäistä studioalbumia – Blizzard of Ozz (1980) ja Diary of a Madman (1981) – henkilökohtaisina suosikkeinaan. Ozzy paljasti myös inhoavansa vuoden 1986 The Ultimate Sin -albumia, vaikka se onkin monien fanien suosikki ja sisältää yhden Osbournen suurimmista radiohiteistä, Shot in the Darkin.

”[Tuottaja] Ron Nevison ei tehnyt kovin hyvää työtä. Biisit eivät olleet huonoja, mutta se toteutus oli jotenkin kummallinen. Kaikki tuntui ja kuulosti samalta. Siitä puuttui mielikuvitus. Jos on jokin levy, jonka haluaisin miksata uudelleen ja tehdä paremmin, niin se on The Ultimate Sin”, Osbourne perustelee.

Lisää luettavaa