Ozzy Osbourne perui Amerikan-kiertueensa – terveysongelmat vaivaavat edelleen

"En halua aloittaa kiertuetta ja sitten perua keikkoja viime minuuteilla", Osbourne toteaa.

Viime vuonna sattunut vakava tapaturma ja siitä johtuneet terveysongelmat sekä jo vuonna 2003 diagnosoitu Parkinsonin tauti ovat piinanneet Ozzy Osbournea ja pakottaneet laulajan perumaan ja/tai lykkäämään kiertueita moneen otteeseen. Nyt Osbourne tiedottaa joutuvansa perumaan kesälle kaavaillun Pohjois-Amerikan-kiertueensa, koska laulaja on menossa keväällä saamaan jatkohoitoa moniin vaivoihinsa eikä ole varma, kuntoutuuko hän ajoissa kiertuetta varten.

”Olen kiitollinen ihmisten kärsivällisyydestä, koska minulla on ollut todella paska vuosi. Valitettavasti pääsen Sveitsiin hoitoon vasta huhtikuussa ja ne vievät kuudesta kahdeksaan viikkoa. En halua aloittaa kiertuetta ja sitten perua keikkoja viime minuuteilla, koska se ei ole reilua faneille. Annan heille mieluummin rahat takaisin nyt ja kun viimein pääsen tien päälle, ne, jotka nyt ostivat liput, pääsevät ensimmäisten joukossa ostamaan liput tuleville keikoille”, Osbourne sanoo tiedotteessaan.

Näillä näkymin siis Amerikan-kiertueen peruuntumisella ja Osbournen hoidoilla ei ole vaikutusta loppuvuoden Euroopan-kiertueeseen vaan pimeyden prinssi nähdään suunnitelmien mukaan myös Suomessa 7. joulukuuta. Pidetään peukkuja, että Ozzy nyt viimein saisi itsensä taas kuntoon.

Osbournen uusi sooloalbumi Ordinary Man julkaistaan tulevana perjantaina eli 21. helmikuuta.

OZZY’s 2020 North American “NO MORE TOURS 2” has unfortunately been cancelled to allow OSBOURNE to continue to recover…

Posted by Ozzy Osbourne on Monday, February 17, 2020